Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plastiková maniačka: Neplnoletá sestra Kim Kardashian má pery ako kačka!
Zdielať na

Plastiková maniačka: Neplnoletá sestra Kim Kardashian má pery ako kačka!

Zdroj: Isifa

Zmenila sa na nepoznanie! Sedemnásťročná sestra Kim Kardashian Kylie začala s plastickými operáciami príliš skoro. Hoci úpravy na svojom tele odmieta, stačí si porovnať jej fotografie z minulosti.

Kam sa ponáhľa? Sestra Kim Kardashian Kylie Jenner sa chce podobať na svoje oveľa staršie sestry.

Hoci nemá ani osemnásť rokov, už si stihla kúpiť vilu za viac ako dva milióny dolárov, chodí so starším mužom rapperom Tygom a podstúpila plastické zákroky.

Kylie, ktorá verejnosti doslova rástla pred očami vďaka rodinnej reality show Keeping Up With the Kardashians, zapĺňa titulky svojimi nie príliš šťastnými rozhodnutiami. Jej rodina jej maniere bohužiaľ podporuje.

CR Fashion Book

Mladé dievča údajne podstúpilo plastiku nosa i poprsia a tiež je nad slnko jasné, že i zväčšenie pier.

Na nových fotografiách pre magazín CR Fashion Book sa dokonca zdá, že má pery ešte plnšie ako predtým. Žeby nevedela prestať s čarovnými injekciami? Jej ústa tiež pôsobia krivo a neprirodzene, akoby jej zákrok odflákli.

Neuveriteľná zmena: Kylie Jenner v priebehu pár rokov

Kylie Jenner tiež zázračne narástli prsia a za odvážne fotografie, ktoré zverejňuje na Instagrame, býva často kritizovaná.

Zdá sa, že Kylie si svoje dospievanie vôbec neužila a rovno vhupla do sveta dospelých. Keď však bude v plastických zákrokoch pokračovať takýmto tempom o chvíľu sa prestane podobať sama na seba.

Kylie zázračne rýchlo narástli prsia

Instagram/Kylie Jenner

Najčítanejšie