Oblačno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Herca Mishu Collinsa prepadli a okradli. Skončil v nemocnici
Zdielať na

Herca Mishu Collinsa prepadli a okradli. Skončil v nemocnici

Herec Misha Collins sa v piatok stal obeťou prepadnutia. Napadli ho a olúpili traja neznámi muži. K incidentu došlo v americkom Minneapolise.

O udalosti v sobotu ako prvý informoval Collinsov herecký kolega zo seriálu Hrozba z temnoty Jim Beaver.

"Môjho priateľa a kolegu z Hrozby z temnoty Mishu Collinsa včera večer po odchode z reštaurácie v Minneapolise sledovali traja muži, ktorí ho následne zmlátili a okradli. Je v poriadku, viac-menej, má niekoľko stehov a opuchnutú peru," napísal Beaver na sociálnu sieť Facebook, pričom neskôr svoj príspevok zmazal.

Ďakoval fanúšikom

K svojmu zdravotnému stavu sa následne prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter vyjadril aj samotný 41-ročný rodák z Bostonu v štáte Massachusetts. "Ahojte všetci! Ďakujem vám za vaše priania! Chcem, aby ste vedeli, že som iba trochu doudieraný. Inak som úplne v pohode! Mám vás rád," vyjadril sa Collins.

Misha Collins, vlastným menom Dmitri Tippens Krushnic, hrá v spomínanej Hrozbe z temnoty od roku 2008 anjela Castiela. V roku 2002 sa predstavil v seriáli 24. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z filmov Narušenie, Finding Home, Beštia Karla alebo Tá mrcha nedá pokoj!.

Nedávno sa obeťou útok stal aj slovenský spevák Braňo Mojsej. V jeho luxusnom apartmáne došlo k explózii, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie