Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Keanu Reeves (50): Prepadli ho dve sexuálne maniačky
Zdielať na

Keanu Reeves (50): Prepadli ho dve sexuálne maniačky

Zdroj: Isifa

Herec Keanu Reeves nedávno oslávil 50-rokov a pre nežné pohlavie je stále príťažlivý. Pre dve fanúšičky je taký neodolateľný, že sa mu vlámali do domu a chceli ho zviesť. Reeves si takýto narodeninový darček rozhodne nepredstavoval.

Do domu kanadského herca Keanu Reevesa sa v priebehu dvoch dní vlámali dve neznáme ženy, ktoré sú do predstaviteľa Nea z kultovej trilógie Matrix (1999, 2003, 2003), pravdepodobne platonicky zamilované.

Zatiaľ nebolo zistené, že by sa ženy poznali a konali na základe vopred dohodnutého plánu.

Prvá z fanúšičiek sa do hercovej vily vkradla v pondelok 15. septembra. Približne o štvrtej hodine ráno sa herec zobudil na čudné zvuky vychádzajúce z knižnice. Vybral sa teda do miestnosti, kde zbadal nevítanú návštevu.

Keanu Reeves

Isifa

Štyridsaťročná žena sedela pohodlne v kresle akoby bola u seba doma. Keanu Reeves sa s ňou vraj chvíľu rozprával, upokojil ju a následne privolal policajnú hliadku.

Aby toho na herca nebolo málo, druhá obdivovateľka do jeho príbytku prenikla o deň neskôr.

Druhá žena sa do hercovho domu dostala cez otvorené dvere, ktoré zabudla zavrieť upratovacia služba. Reeves však tentoraz doma nebol. Žena sa podľa portálu TMZ najprv osprchovala v hercovej kúpeľni a následne si nahá zaplávala v jeho bazéne.

Keanu Reeves  v roku 1992

Isifa

Rovnako ako jej predchodkyňu ju z domu odviedli privolaní policajti. Obe fanúšičky poslali na odborné psychologické vyšetrenie.

Zdá sa, že celebrity nemajú chránené svoje vily proti nevítaným návštevám dostatočne, doplatila na to aj Miley Cyrus: Odsúdili dvojicu milencov, ktorá okradla Miley Cyrus (21)! 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie