Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vyzerá strašne! Atraktívnu tínedžerskú hviezdu zničili drogy a alkohol
Zdielať na

Vyzerá strašne! Atraktívnu tínedžerskú hviezdu zničili drogy a alkohol

Zdroj: Isifa

Nespoznáte ju! Problémovú Amandu Bynes (28), niekdajšiu hviezdu filmového plátna, zničili psychické problémy a užívanie omamných látok. Po uliciach sa potĺka ako bezdomovec s hniezdom na hlave!

Jej krása a charizma sú preč! Amanda Bynes, hviezda romantických komédií, patrila medzi najsľubnejšie hviezdy Hollywoodu, no zlákali ju zlé chodníčky. Prepadla drogám a alkoholu a tie v kombinácii s ťažkými psychickými problémami priviedli mladú herečku niekoľkokrát na psychiatriu.

Amanda, ktorej vraj diagnostikovali schizofréniu, sa však odmieta liečiť a preto sa dištancovala od svojich rodičov, ktorí sa jej snažili pomôcť. Herečka rozhodne nepôsobí normálnym dojmom.

Amanda Bynes

Isifa

Naposledy sa objavila strhaná v uliciach Los Angeles a na hlave mala hotové vrabčie hniezdo! Amanda si vždy potrpela na svoj výzor, no ten je jej momentálne celkom ukradnutý.

Na konci minulého roka súd nevyhovel jej rodičom, aby ich dcéra pobudla na psychiatrickom liečení dlhšie. Na spomínanú psychiatriu nastúpila v októbri, po tom čo napadla ženu v bare, ukradla niekoľko vecí a policajti ju chytili šoférovať pod vplyvom alkoholu a drog.

Svojho otca Ricka dokonca obvinila zo sexuálneho obťažovania, no neskôr tvrdila, že jej to poradil mikročip v hlave. Po prepustení z liečenia sa mu však vyhrážala smrťou.

Isifa

Najčítanejšie