Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Schizofrenička Amanda Bynes (28) túži podrezať hrdlo otcovi!
Zdielať na
Showbiznis

Schizofrenička Amanda Bynes (28) túži podrezať hrdlo otcovi!

Zdroj: Isifa

Situácia okolo psychicky narušenej Amandy Bynes začína byť naozaj vážna! Herečka, ktorú v októbri prepustili z psychiatrie, sa vyhráža rodičom zabitím.

O šialených plánoch Amandy Bynes informoval portál TMZ, ktorý disponuje nahrávkami, na ktorých labilná žena rozpráva priateľovi, o tom ako chce rodičom ublížiť.

"Ešte som sa nerozhodla, ako chcem otca zabiť... Nič by ma nepotešilo viac, ako podrezať mu hrdlo... Nechystám sa spraviť nič také, no zavolala som mame a vyhrážala som sa jej smrťou, že jej podrežem hrdlo a že jej podpálim dom," hovorí v nahrávke labilná hviezda priateľovi a z jej plánov tuhne krv v žilách.

K nahrávkam sa Amanda vyjadrila prostredníctvom Twitteru. "Len tak mimochodom - o tom, že by som chcela zraniť moju rodinu, som žartovala - nedokázala by som ublížiť ani muche." napísala bývalá hviezda.

Amanda Bynes sa obklopuje zvláštnymi "priateľmi"</p><p>

Isifa

Amandu Bynes, ktorá pravdepodobne trpí schizofréniou, nedokážu rodičia, ktorí sú zároveň aj jej poručníci, bez jej vôle udržať na liečení.

Predtým ako Amanda v októbri opäť nastúpila na psychiatriu napádala ľudí, kradla a bola pod vplyvom alkoholu a drog. Svojho otca Ricka dokonca obvinila zo sexuálneho obťažovania a týrania, čo ostro odsúdili jej dvaja súrodenci.

Hoci následne vyhlásenia stiahla s odôvodnením, že jej to poradil mikročip v hlave, po prepustení z liečby svojho otca označila za "sexuálneho predátora", ktorý patrí do väzenia.

V sa vybrala do mesta v šľapkách

Isifa

Amanda, ktorá by sa mala liečiť, nemôže rodičom odpustiť, že ju v októbri opäť zaviezli na psychiatriu a tak sa im mstí. Zúfalí rodičia sa však plánujú vzdať poručníctva a chcú nechať konať úrady.

Pred pár dňami si Amanda nechala zafarbiť vlasy na fialovo a prezradila, že si chce vziať nejakého neznámeho mladého muža za manžela.

Amandu pustili z liečenia v októbri: Amandu Bynes (28) pustili z psychiatrie: Opäť sa rozpráva sama so sebou!

Amanda Bynes

Isifa

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie