Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bynes (28) zostane na psychiatrii: Tvrdí, že má v hlave mikročip!
Zdielať na
Showbiznis

Bynes (28) zostane na psychiatrii: Tvrdí, že má v hlave mikročip!

Herečka Amanda Bynes, ktorú v piatok hospitalizovali na psychiatrii, zostáva pod dohľadom lekárov. Tvrdí, že má v mozgu implantovaný mikročip a svojho otca obvinila zo zneužívania.

Amanda Bynes je na dne. Kedysi úspešná a obľúbená herecká hviezda trpí schizofréniou a nie je schopná viesť normálny život, preto zostane na psychiatrickom liečení ešte minimálne dva týždne. 

Bynes v piatok po prílete do Los Angeles nastúpila do taxíka, ktorý ju mal zaviezť do hotela, kde sa mala stretnúť s rodinou a právničkou Tamar Arminak. Taxík ju však na príkaz najbližších odviezol do nemocnice.

Herečka, ktorá sa v roku 2012 psychicky zrútila, bola na rok zverená do opatery rodičov. Počas poručníctva sa Amande darilo, prestala ohrozovať seba i druhých.

Amanda Bynes po prílete do New Yorku

Isifa

Mladá žena sa však rozhodla odísť z rodičovského domu, a to odštartovalo sériu katastrof. V nedeľu 28. septembra ju zatkla polícia za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, o pár dní sa pobila v nočnom klube a chcela odísť bez platenia z dvoch obchodov v New Yorku.

Najväčšmi však verejnosť znepokojili jej vyjadrenia na sociálnych sieťach. Okrem iného obvinila svojho otca Ricka zo sexuálneho obťažovania a týrania. Následne tieto obvinenia stiahla. "Môj otec nikdy nespravil žiadnu z tých vecí. Donútil ma to povedať mikročip, ktorý mám v mozgu, ale on je ten, kto im prikázal, aby mi ho tam dali," napísala na Twitter.

Herečkina matka Lynn vydala vyhlásenie, v ktorom označila Ricka Bynesa za milujúceho otca a manžela, ktorý si podobné obvinenia nezaslúži. Podobne sa vyjadrili aj herečkini súrodenci Jillian O'Keefe a Tommy Bynes.

Amanda Bynes počas posledných týždňov poriadne vystrájala: Amanda Bynes (28): Obľúbená herečka je opäť na drogách!

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie