Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jan Hrušínský znova nakrúca: Svojho doktora tým nepotešil
Zdielať na
Showbiznis

Jan Hrušínský znova nakrúca: Svojho doktora tým nepotešil

Zdroj: archív blesk.cz

Jan Hrušínský (60) sa toho nebojí. Ani po dvoch mesiacoch, keď bojoval so zákernou chorobou, už zasa hrá. Je to totiž profesionál. Jeho lekár ale nie je z jeho aktivity príliš nadšený.

Nenechal svojich kolegov v štychu. Pred svojim kolapsom mal rozkrútenú rozprávku Řachanda, kde stvárňuje úlohu kráľa – píše blesk.cz.

A čo začal, musí predsa dokončiť. Aj keď prednedávnom porazil prasknutý žlčník, obojstranný zápal pľúc a tiež to, že sa musel znova naučiť chodiť a hovoriť.

“Toto je posledná scéna, ktorá mi zostáva nakrútiť. Kvôli mne dokonca posunuli termín, takže som tu nemohol chýbať,“ povedal herec. Ten musel odpočívať medzi zábermi vo svojom aute.

“Každý deň rehabilitujem a snažím sa byť v pokoji. Rozhodne sa ešte nehodlám vrátiť do procesu práce, to by bolo unáhlené,“ vysvetlil herec a uznal, že jeden deň nakrúcania ho dokáže poriadne unaviť.

“Je tu od rána na nohách a vôbec sa nesťažuje. Je to neuveriteľný zázrak, ako sa k celej veci postavil. Sme radi, že ho tu máme,“ uviedol obdivne na hercovu adresu jeden z členov štábu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie