Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Princ William bojuje s paparazzmi. Nechce dopadnúť ako jeho matka!
Zdielať na

Princ William bojuje s paparazzmi. Nechce dopadnúť ako jeho matka!

Prestaňte prenasledovať nášho syna! Tvrdý odkaz v tomto duchu vyslal princ William s vojvodkyňou Kate všetkým paparazzom v oficiálnom stanovisku, ktoré zverejnili. S fotografmi, ktorí striehnu na každý krok malého Georgea, im došla trpezlivosť.

Tajne ho špehujú v londýnskych parkoch. Prenasledujú každé auto, ktoré opustí palác. Skrývajú sa v tŕní, chrastí, aby ukoristili exkluzívne zábery malého princa Georgea.

Paparazzi podľa princa Williama a vojvodkyne Kate prekročili všetky medze. Aj preto prominentný pár odložil pomyselnú servítku a fotografom to povedal jasne a zreteľne: Dosť bolo prenasledovania!

"Toto je nezvyčajne tvrdý prístup. Kráľovský palác je evidentne situáciou vážne znepokojený," hovorí právnik Duncan Lamont.

Neberte mu detstvo!

Kate s Williamom zároveň vyzvali médiá, aby nezverejnili zábery dvojročného princa, ktoré nie sú oficiálne. Takých fotiek je ale ako šafranu, keďže prominentný pár chce svojmu synovi dopriať čo najkrajšie a najbezstarostnejšie detstvo. Aj preto cena paparazzi fotiek malého Georgea stúpa.

SITA

Odborníci na médiá však zároveň tvrdia, že väčšinou za nimi stoja zahraniční fotografi. Tí domáci vraj rešpektujú pravidlá hry a prianie rodičov.

"Podľa mňa to paparazzi vždy preháňajú. Deti si zaslúžia trošku súkromia," myslí si obyvateľa Británie Magie Auroux.

Matkin osud

William je navyše na túto tému veľmi citlivý. Jeho mama, princezná Diana zahynula pri autonehode v Paríži práve preto, že sa spolu s priateľom snažila uniknúť fotografom. Nechce, aby podobný osud postihol aj jeho syna.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie