Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Princa Georga prenasledujú paparazzi! Rodina je v koncoch
Zdielať na

Princa Georga prenasledujú paparazzi! Rodina je v koncoch

Dvojročný britský princ George sa v poslednej dobe stal predmetom prenasledovania bulvárnych fotografov, ktorí pre snímky najmladšieho mužského člena kráľovskej rodiny s teleobjektívmi hliadkujú napríklad v parkoch, kam chodí na prechádzky s rodičmi či opatrovateľkou. Ich správanie je čím ďalej nebezpečnejšie, varoval v oficiálnom vyhlásení Kensingtonský palác.

Kráľovská rodina zároveň požiadala médiá na celom svete, aby neautorizované zábery malého princa nepublikovali.

"Bola prekročená určitá hranica," píše sa v oficiálnom vyjadrení, ktoré okrem iného vyzýva aj k verejnej debate o tom, či je prijateľné publikovať v médiách bez zvolenia rodičov fotografie ich detí.

Fotografi pred domom

Fotografie princa Georga sa objavili napríklad v médiách v Nemecku, vo Francúzsku, Austrálii či na Novom Zélande, menuje Kensingtonský palác. Väčšina britských novín a časopisov ale tieto zábery odmietla publikovať, uvádza ďalej.

SITA

Podľa kráľovského paláca fotografi v minulých mesiacoch napríklad neustále monitorovali dom rodičov vojvodkyne Kate v grófstve Berkshire alebo sa skrývali na pozemkoch domov v grófstve Norfolk, kde princ William s manželkou a deťmi teraz bývajú.

Využívajú deti

Pre exkluzívne fotografie vraj počas prechádzok po Londýne prenasledujú Georgovu opatrovateľku alebo využívajú iné deti na to, aby malého princa nalákali do záberu.

Princ George je prvorodeným synom princa Williama a jeho manželky Kate. Koncom júla oslávil druhé narodeniny. Začiatkom mája sa narodila jeho sestra, princezná Charlotte.

Takto oslavoval princ George, kráľovská hviezda rodiny, svoje prvé narodeniny, pozrite sa:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie