Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zverejnili prvé obrázky princa Georgea a maličkej Charlotte! Fotografovala Kate!
Zdielať na

Zverejnili prvé obrázky princa Georgea a maličkej Charlotte! Fotografovala Kate!

Fotografie, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári! Kráľovská rodina sa rozhodla zverejniť štyri rozkošné fotografie princa Georgea, ktorý drží v náručí svoju malú sestričku!

Fotografie, na ktoré čakala celá Británia a všetci fanúšikovia a podporovatelia kráľovskej rodiny, uzreli svetlo sveta! Kensingtonský palác prostredníctvom sociálnej siete twitter zverejnil prvé oficiálne fotografie malej princeznej. Aby bol zážitok dokonalý a každé srdce pookrialo, na snímkach je aj takmer dvojročný princ George, ktorý svoju sestričku drží v náručí!

Princ George, vyparádený na oficiálne fotografovanie, je oblečený vo svojich typických modrých šortkách, košieľke a podkolienkach. V poradí tretí následník trónu, ktorý onedlho oslávi dva roky, má vlásky učesané ako pravý malý gentleman.

Charlotte Elizabeth Diana, ktorá prišla na svet druhého mája, je oblečená celá v bielom a starší braček na ňu skúmavo hľadí a bozkáva ju na tvár.

Nádherné snímky svojich dvoch detí zhotovila vojvodkyňa Kate zhruba pred dvoma týždňami v ich rodinnom sídle v Norfolku.

Už sa tešíme na spoločnú fotografiu celej rodiny spolu s hrdými rodičmi Kate a Williamom!

Prvé fotografie princa Georgea a jeho sestričky sú krásne. Pozrite sa:

Najčítanejšie