Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Herec Vajda oslavoval 60. narodeniny, kamarátov poriadne prekvapil
Zdielať na

Herec Vajda oslavoval 60. narodeniny, kamarátov poriadne prekvapil

Jeden z najpopulárnejších slovenských hercov, Jozefa Vajda, prežil výnimočný víkend. Žiadne divadelné predstavenie, seriál či dabing, ale veľká párty s poriadnym prekvapením pre kamarátov.

Herec Jozef Vajda oslávil 60. narodeniny. Verí, že to bola oslava iba prvej polovice jeho života. Vajda si zahral lekára, playboya aj biskupa. "Len to najlepšie, lebo Jožko vôbec na ten vek nevyzerá," tvrdí speváčka Sisa Lelkes Sklovská.

Na oslavu prichádzali desiatky gratulantov. Okrem netypického dopravného prostriedku, stoličky či umeleckých diel dostal aj pár prekvapení. "Dal som mu roztečené hodiny, akože jemu sa už zastavil čas a whisky," prezradil herec Maroš Kramár. 

Prekvapenie pre kamarátov

"Bodaj by som mal tých narodenín viac. Nie, aby som dostal toľko darčekov, ale aby som sa s nimi stretol," povedal Vajda na adresu svojich priateľov.

Vajda oslavoval aj 1.výročie svadby. Presne pred rokom sa na narodeninovej oslave oženil so svojou láskou Júliou. Tento rok si pripravil iné prekvapenie. Od svojich hostí chcel, aby sa mu podpísali na jeho sochu z reklamy. "Mojich 60 je takých, ako keď som mal 30," dodal Jozef Vajda.

Pozrite si exkluzívne zábery z Vajdovej oslavy:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie