Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Cukrár vs. inseminátor. Nové Inkognito prekonalo to staré, pozrite sa
Zdielať na

Cukrár vs. inseminátor. Nové Inkognito prekonalo to staré, pozrite sa

BRATISLAVA / Staronová zábavná relácia televízie JOJ Inkognito má nového hrdinu. Je ním cukrár Emil. Michal Hudák, Zuzana Šebová, Jozef Vajda, Zdena Studenková sa pri hádaní poriadne zapotili aj zabavili. Prekonali legendárneho inseminátora?

Keď vošiel cukrár Emil do štúdia, štvorica hádačov začala tipovať, kým by mohol byť. Zazneli povolanie kaderník, kúzelník, radista či profesionálny odpočúvač.

Cukrár ako elf

Zdena Studenková ho dokonca zaradila medzi elfov alebo tých, ktorí batikujú oblečenie.

Emil zabávačom ponúkol netradičnú indíciu. Oblízol si jazyk. A vtedy začala tá pravá šou. Zazneli otázky či pracuje v kolektíve, či používa svoj jazyk. Dvojzmysly na seba nenechali dlho čakať. Po tipoch ako ochutnávač či someliér, sa Michal Hudák opýtal či je cukrár.

Emila nazvala Zdena Studenková elfom, Jozef Vajda profesionálnym odpočúvačom. Pozrite si záznam relácie:

Prekonal inseminátora

Tento diel Inkognita zrejme prekonal aj legendárneho inseminátora, ktorý bol odvysielaný ešte v pôvodnej verzii Inkognita pred niekoľkými rokmi. "Aj tu zaznelo, či niečo prekoná inseminátora," povedal Vlado Voštinár počas hádania Emilovho povolania.

Pri hádaní inseminátora sa vtedy poriadne zapotili Maroš Kramár, Magda Paveleková, Emil Horváth a Zdena Studenková.

Ako indíciu ukázal inseminátor Marek pejetu, ktorou oplodňujú kravy. Magda Paveleková ju ovoniavala. V momente, kedy sa blížili k záveru a povolanie uhádol Maroš Kramár, Magda Paveleková bledla a bledla...

Pobavte sa na starom Inkognite, zabávači hádali inseminátora:

(Re)štart Inkognita

Spestriť televízny program obľúbenou reláciou Inkognito sa Televízia JOJ rozhodla od mája. A to hneď s malými zmenami. Prvým tajným hosťom bol bývalý riaditeľ televízie Milan Kňažko. 

Práve počas jeho riaditeľovania Inkognito hviezdilo na televíznych obrazovkách.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie