Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jozef Vajda na dovolenke v Indii: Chceli odo mňa autogram
Zdielať na
Showbiznis

Jozef Vajda na dovolenke v Indii: Chceli odo mňa autogram

Aj na Slovensku sa dá presláviť tak, že vás spoznajú všade na svete. Jožko Vajda bol nedávno s manželkou July v Indii, úplne mimo civilizácie ďaleko v džungli. A možno tomu neuveríte, ale aj tam na konci sveta ho fanúšička poprosila o autogram.

"Jožo na pľaci v Paneláku svojím krásnym opálením doslova svietil. "Toto som nachytal v Indii," prezradil herec. Na konci sveta, kde nebolo nikde nikoho, ďaleko od domova a predsa... "Že dobrý deň pán Vajda, podpis, prosím," opisuje.

Nakoniec bol rád, že stretol medzi Indami aj svojich. "Tú ženu som videl niekoľko dní a ona sa mi až po troch štyroch dňoch prihovorila, že už mi je to trápne, musím sa vás opýtať," priznáva Vajda.

Detoxikácia

Dvanásťdňový detoxikačný pobyt bol na prvý pohľad striktný. "Nejedol som celé to obdobie mäso, nepil som žiaden alkohol, nechal som sa mojkať masírovať. Veľa som spal, plával som, kúpal som sa, mal som jógu, mal som rôzne meditačné cvičenia," vymenováva herec.

Upokojiť sa a prečistiť. Na toto ho nahovorila manželka July. Jožo mal pôvodne celkom iné plány. "Ja som chcel ísť k moru si niekde užiť ruka hore do Karibiku a nahovorila ma na toto a ja som sa úprimne rozhodol, že to budem absolvovať každý rok," dodáva Vajda.

Pozrite si reportáž redaktorky Eriky Barkolovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie