Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vajda (59) je dedko! Ukázal vnučku
Zdielať na
Showbiznis

Vajda (59) je dedko! Ukázal vnučku

Asi najsexi dedo na Slovensku. Aj takýto prívlastok môžeme použiť pre Joža Vajdu. A aj to len kvôli tomu, že jeho dcéra Lea, porodila malú Eli.

Jožo to vychytal doslova... Eli je prvou vnučkou u Vajdovcov, keďže ani Jožovi bratia ani sestra zatiaľ vnukov nemajú. O tom, že sa mu narodila vnučka sa dozvedel telefonicky, práve v tom čase totiž bol na zájazde až na východe.

"Tmavá je, vlasiská má, krásna je. Malé deti sú všetky krásne, ale tým, že je Leina, teda naša, je podľa mňa najkrajšia," hovorí pyšný dedo.
Malú Eli si už samozrejme popestoval a ako správny dedo ju bude aj patrične rozmaznávať.

Na dovolenku štyria

Okrem financií sa zdá, že bude svojej dcére s malou Eli aj pomáhať. Tak darmo, kúpanie má evidentne nacvičené. Jožova partnerka July má momentálne taktiež 6 mesačnú vnučku. Jožove predstavy sú jasné, dovolenky vo štvorici. On, July a dve malinké slečny.

"Som si to predstavoval, že budeme na dovolenke, že sa tak vyfešákujeme a že pôjdeme a oni sa tak budú mancovať," opisuje Jožo. "Ja dúfam, že keď budem dedo, budem tak dobre vyzerať ako môj kamarát Jožko," hovorí o vojom kolegovi herec Milan Ondrík.

Tak vidíte, Jožovu skvelú formu potvrdili aj kolegovia z Paneláku a samozrejme tešia sa s ním. "Jožko uži si, aj keď mi to fakt nejde, že Jožo a dedo," smeje sa Ondrík.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie