Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Veľké prekvapenie: Jennifer Aniston a Justin Theroux sa vzali!
Zdielať na

Veľké prekvapenie: Jennifer Aniston a Justin Theroux sa vzali!

Zdroj: SITA

Láska ešte nezomrela, ani v Hollywoode! Kým médiá vo veľkom rozpitvávajú šokujúce rozchody dvoch stabilných párov - herečka Jennifer Garner sa rozišla s Benom Affleckom a speváčka Gwen Stefani zas s Gavinom Rossdalom, svet potešila správa o svadbe Jennifer Aniston!

Americká herečka Jennifer Aniston a jej snúbenec herec a scenárista Justin Theroux sa v stredu vzali! Informoval o tom magazín People i portál TMZ. Obrad sa konal v Los Angeles vo veľkolepej vile, ktorá stála dvojicu 21 miliónov dolárov. 

Medzi pozvanými nechýbala rodina prominentného páru, a tiež ich dobrí priatelia. Svadobnú tortu tak ochutnali hviezdy ako moderátorky Chelsea Handler a Ellen DeGeneres, speváčka Sia či herci John Krasinski a Emily Blunt.

Z kolegov a kamarátov, ktorý spolu s Jennifer Aniston hrali v seriáli Priatelia, zatiaľ médiá potvrdili prítomnosť Lisy Kudrow.

„Hosťom povedali, že ide o Justinovu narodeninovú párty. Jen a Justin ich chceli prekvapiť a aj sa im to podarilo,“ prezradil pre People nemenovaný zdroj.

Štyridsaťšesťročná Aniston a o tri roky mladší Theroux začali randiť v roku 2011, po nakrútení spoločnej snímky Wanderlust (2012). Zasnúbili sa v auguste 2012.

SITA

Najčítanejšie