Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Celebrity s plastikou nosa: Na fotkách z mladosti ich nespoznáte!
Zdielať na

Celebrity s plastikou nosa: Na fotkách z mladosti ich nespoznáte!

Zdroj: Isifa

Slávnych herečiek či modeliek, ktoré si dali vylepšiť nos, je neúrekom. Niektoré podstúpili iba drobné vylepšenie, iné sa zbavili obrovských a krivých nosov. O kom je reč?

Hovorí sa, že šaty robia človeka, ale nie len tie. Pri pohľade na nasledujúce fotografie je jasné, že nos môže skrášliť, ale aj zošpatiť celú tvár.

Dokonalosť je v Hollywoode prioritou číslo jeden a krivé či veľké nosy nevyzerajú na kamere vôbec dobre. Ešteže, že je v Los Angeles toľko šikovných plastických chirurgov.

Blake Lively

celebs.answers.com

Čerstvá mamina Blake Lively dostala do vienka výrazný nos, a tak urobila to, čo všetky herečky túžiace preraziť na striebornom plátne - vyhľadala pomoc plastického chirurga. Ten jej nos zmenšil a teraz sa Blake môže tešiť zo statusu krásavice.

Ashlee Simpson

celebs.answers.com

Ashlee Simpson plastickú operáciu nosa priznala, nič iné jej ani neostávalo. Odstránenie naozaj veľmi veľkého a krivého nosa sa nedalo prehliadnuť, z Ashlee je teraz celkom iná žena.

Jennifer Grey

Isifa

Kto by nepoznal Baby z filmu Hriešny tanec alias herečku Jennifer Grey? Jennifer podľahla tlaku producentov a po účinkovaní v romantickom hite si dala nos vyrovnať a skrátiť. Paradoxne jej estetický zákrok v kariére vôbec nepomohol a dodnes sa sťažuje, že ju kvôli operácii ľudia nespoznávajú.

Jennifer Aniston

Isifa

Božská Jennifer Aniston tiež priznala, že si ľahla pod nôž, avšak len preto, aby sa jej lepšie dýchalo. Išlo vraj o výlučne zdravotný zákrok. Keď si porovnáme fotografie z jej mladosti so súčasnými, je jasné, že Jennifer si dala nos zmenšiť.

V priloženej galérii nájdete ďalšie vylepšené celebrity:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie