Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tí, ale vyrástli! Pozrite, ako sa zmenili deti Rossa a Rachel z Priateľov!
Zdielať na

Tí, ale vyrástli! Pozrite, ako sa zmenili deti Rossa a Rachel z Priateľov!

Zdroj: NBC

Boli neoddeliteľnou súčasťou jedného z najúspešnejších televíznych seriálov všetkých čias! V seriáli Priatelia (1994 - 2004) hrali malých drobcov, no tými už dávno nie sú!

Najväčší šok príde hneď na úvod! Seriálového Bena a Emmu hrali v oboch prípadoch dvojčatá! Nejde teda o dvoch, ale hneď štyroch detských hercov, ktorí stvárnili deti hlavných hrdinov seriálu Priatelia.

Emma alias Noelle a Cali Sheldonové (13)

 Noelle a Cali Sheldonové

Reprofoto:Daily Mail

Malú Emmu, výsledok vášnivej noci medzi vtedy rozídenými seriálovými postavami Rachel (Jennifer Aniston) a Rossom (David Schwimmer), striedavo stvárnili dvojičky Noelle a Cali.

Identické dvojčatá oslávili trinásť rokov a vyrástli z nich naozaj šarmantné mladé dámy. Sestry sa okrem školy venujú aj herectvu, hoci zatiaľ ešte nestihli stvárniť úlohu, ktorá by sa vyrovnala tej seriálovej z Priateľov. Blondínky majú však celú hereckú kariéru ešte len pred sebou.

Ben alias Dylan a Cole Sprousovci (22)

Dylan a Cole Sprouse

Isifa

Prvým dieťaťom, ktoré sa objavilo v seriáli Priatelia bol Rossov syn Ben, ten pochádzal z nevydareného manželstva spomínaného Rossa a jeho manželky Carol, ktorá zistila, že je lesbička.

Rozkošného blonďáčika striedavo stvárňovali dvojčatá Dylan a Cole, z ktorých sú už dospelí muži.

V roku 2005 dostali bratia hlavné úlohy v úspešnom seriáli stanice Disney The Suite Life Of Zack & Cody. V tom čase boli najlepšie platenými detskými hercami, za jednu epizódu dostávali 40 tisíc dolárov. V roku 2011 nastúpili na univerzitu v New Yorku a odvtedy sa pred kamerou neobjavili.

Najčítanejšie