Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Neuveriteľná premena popovej hviezdičky (21): Všetko má umelé!
Zdielať na
Hudba

Neuveriteľná premena popovej hviezdičky (21): Všetko má umelé!

Zdroj: Isifa

Hudobný priemysel má novú popovú princeznú! Stala sa ňou speváčka Ariana Grande, a tak, ako kedysi jej predchodkyňa Britney Spears, musela prejsť drastickou zmenou imidžu.

Rodáčka z Floridy je novým svetovým fenoménom a hudobní kritici jej predpovedajú úspešnú kariéru. Speváčku a herečku kvôli silnému hlasu dokonca nazývajú nástupkyňou Mariah Carey (45).

Ariana sa na mladšiu verziu legendárnej speváčky aj ponáša, no pred pár rokmi vyzerala úplne inak.

Po prvý raz na seba upozornila v seriáli Victorious. Už ako 16-ročná tínedžerka s kučeravými tmavými vlasmi pocítila nátlak producentov. V seriáli Victorious hralo veľa brunetiek, a tak si Ariana musela každé dva týždne farbiť vlasy načerveno.

Ariana Grande pred úpravou imidžu

Rerofoto Daily Mail

Po ukončení seriálu sa Ariana začala sústrediť na hudobnú kariéru a vytvárať si imidž superhviezdy. Hoci bola vždy štíhla, veľmi schudla a začala sa provokatívne obliekať. Verejnosť šokovala informácia, že krátke sukničky a latexové čižmy jej stajlistka nakupuje v sexshope.

Zámerom Arianiných producentov bolo z mladej ženy vytvoriť zvodnú Lolitku, čo sa im podarilo. Ariana si zosvetlila vlasy a jej typický hustý vrkoč je len kvalitný príčesok. Rovnako sa hovorí o tom, že speváčka podstúpila plastiku nosa a zväčšenie pier.

Ariana Grande

Instagram/Ariana Grande

Viac ako o jej hudobných úspechoch sa momentálne píše o jej hviezdnych manieroch, na ktoré sa sťažuje čoraz viac ľudí.

Austrálsky reportér bol z mladej ženy taký rozčarovaný, že zverejnil zoznam jej požiadaviek. Speváčky sa možno pýtať len na vopred dohodnuté témy a fotiť ju môžu len z ľavej strany tváre.

Ariana Grande

Isifa

Pozrite, ako sa zmenila detská hviezda: Detská hviezda z filmu Šiesty zmysel sa zmenila na nepoznanie!

Súvisiace články

Najčítanejšie