Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Didi Mórová hľadá rovnováhu. Láka ju nočný život i ranné vstávanie so synom
Zdielať na

Didi Mórová hľadá rovnováhu. Láka ju nočný život i ranné vstávanie so synom

Odkedy je Didi Mórová matkou, obmedzila nočné záťahy. Herečka sa venuje najmä svojmu synovi Quidovi. Preto sa z "profesionálneho nočného vtáka" zmenila na denného kolibríka.

Herečka priznáva, že istú dobu žila nočným životom. No syn jej harmonogram zmenil. "Už chodím spať s Quidom. O pol desiatej, desiatej. Niekedy som normálne aj rada, že si pospím," hovorí Didi.

Ranné vstávanie

Ráno musí predsa len skoro vstávať. "Quiduška treba odviezť do školy. A predtým si samozrejme musíme čítať," odtajuje ranné rituály so synom.

Niekedy si herečka oddýchne aj počas dňa. "Keď mám čas, tak si ľahnem na pol hodinu aj cez deň," dodáva.

Vekom je Didi zodpovednejšia. "Keď idem žúrovať, na druhý deň už nesmiem mať nič. Nie, že by som to nedala, ale som unavenejšia," vysvetľuje.

Nezastaviteľná Didi

Existuje ale miesto, kde je herečka priam nezastaviteľná. "Pri mori, tam fungujem nonstop. Neviem, čím to je, ale nezastavím sa," odtajuje.

Obľúbená slovenská herečka Didi Mórová vyštudovala herectvo na Vysokej škole muzických umení v Bratislave. Od roku 1992 je členkou činohry Slovenského národného divadla v Bratislave.

Objavila sa vo viacerých seriáloch, mimo iného v Paneláku a svoj talent predvedie aj v pripravovanom seriály televízie JOJ Dvojičky.

Didi Mórová vymenila nočný život za ranné vstávanie. Kvôli synovi. Pozrite si reportáž Eriky Barkolovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie