Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Chris Brown uviazol na Filipínach! Nemôže odletieť
Zdielať na

Chris Brown uviazol na Filipínach! Nemôže odletieť

Americkému r'n'b spevákovi Chrisovi Brownovi neumožnili v stredu odletieť z filipínskej Manily. Deň predtým pritom na ostrove odohral koncert. Dôvodom je údajný podvod, ktorého sa mal 26-ročný spevák dopustiť.

Minulý rok na Silvestra nevystúpil Chris Brown v provincii Bulacan, pričom za koncert dostal vopred zaplatené. Silvestrovské vystúpenie organizovali predstavitelia Cirkvi Kristovej, ktorí na speváka podali sťažnosť a žiadajú vrátenie honorára.

Ministerstvo spravodlivosti následne vydalo nariadenie, že Brown a jeho promotér John Michael Pio Roeda nesmú opustiť krajinu, kým spevák nedokáže, že sa žiadneho podvodu nedopustil.

Sedem štúdioviek

Chris Brown má zatiaľ na konte sedem štúdioviek. Sólovky Chris Brown, Exclusive, Graffiti, F.A.M.E., Fortune, X a tiež spoločný album s raperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album.

SITA

K jeho najúspešnejším single patria skladby Run It!, Kiss, With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now, Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal.

V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.

Chrisovi Brownovi nedávno zrušili podmienky, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie