Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chris Brown (23) je pán. Keď nemláti frajerku, zničí aspoň auto
Zdielať na
Hudba

Chris Brown (23) je pán. Keď nemláti frajerku, zničí aspoň auto

Chris Brown vie ako na to - do novín sa dostáva častejšie, než správy o ekonomickej kríze. Čo Vám budeme hovoriť - zase raz niekomu/niečomu rozmlátil ciferník - akurát to tentokrát nebola jeho frajerka...

Chris Brown má opäť problém - tentokrát si nezobral do parády Rihannu (aj keď by to nebolo až také prekvapenie - po tom, ako sa opäť dali dohromady môžeme dokonca pokojne predpokladať, že k tomu skôr, či neskôr príde), ale vlastné auto.

Krátko pred víkendovým odovzdávaním cien Grammy napálil v Beverly Hills svoje Porsche priamo do steny. Privolaným policajtom tvrdil, že k nehode došlo, keď sa snažil zbaviť dotieravých paparazzi. Chrisa napokon za jeho šoférsky supervýkon nezabásli, ale poslali ho preč, aby si mohol so svojou poisťovňou vybaviť všetky potrebné detaily.

Na odovzdávaní cien Grammy sa už Chris škľabil od ucha k uchu a tvrdil, že všetko je v poriadku, lebo mal dobrú poistku a hneď si ide kúpiť nové fáro :-)

My len pripomíname, že Chris má ešte stále na krku podmienku za mlátenie Rihanny spred štyroch rokov, takže si určite dáva dobrý pozor, čo a kde vyparatí - komu by sa chcelo ísť len tak pre nič za nič do basy, všakže?

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie