Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chris Brown (24) na kolotočoch! So Slovenkou Júliou (25)
Zdielať na
Hudba

Chris Brown (24) na kolotočoch! So Slovenkou Júliou (25)

Aj veľké celebrity sa potrebujú niekde vyblázniť. Našťastie. Inak by 25-ročná Slovenka Júlia žijúca v Kalifornii nestretla v kalifornskom Orange Country známeho speváka Chrisa Browna. Ten sa, rovnako ako Júlia, prišiel povoziť na kolotoči.

Stalo sa tak na Orange county fair. Slávnosť sa koná vždy v lete a medzi domácimi je mimoriadne obľúbená. Ale nielen dobré jedlo sem láka rok čo rok tisícky ľudí. Sú to aj rôzne adrenalínové atrakcie.

Vyšantiť sa sem prišiel aj spevák Chris Brown. "Všade naokolo boli samí černosi a potom som videla, ako sa začali pri nás zhromažďovať ľudia. Vtom som si ho všimla," spomína Júlia, ktorá si hviezdu stihla nakrútiť na mobil. 

Americký spevák sa v pondelok dostavil na policajnú stanicu v losangeleskej štvrti Van Nuys, kde formálne spísali prípad májovej dopravnej nehody, po ktorej vodičke druhého vozidla údajne odmietol dať číslo vodičského preukazu, poskytol jej nesprávne informácie o poistení a následne odišiel.

Rodák z Virgínie momentálne čelí obvineniu zo spôsobenia nehody a následného úteku z miesta činu. Obvinenia zo šoférovania bez platného vodičského preukazu a poistenia medzičasom prokurátor stiahol.

Súd mu v júni zrušil podmienečný trest za útok na jeho bývalú priateľku Rihannu z roku 2009, spevák nemusel nastúpiť do väzenia. Sudca ho prepustil na jeho vlastnú zodpovednosť s tým, že sa musí znova dostaviť na súd 15 augusta. Ak však potom sudca rozhodne, že spomínanou nehodou porušil podmienku, môže ísť do väzenia až na štyri roky.

Zdroj: topstar.sk/Maroš Kočan/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie