Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Finalistky Miss Slovensko 2015 si užívajú! Leto trávia pri mori
Zdielať na

Finalistky Miss Slovensko 2015 si užívajú! Leto trávia pri mori

Finalistky súťaže Miss Slovensko 2015 dovolenkujú! Leto si užívajú na pláži pri mori. Vôbec im pritom neprekáža, že jedna je tá najkrajšia, pretože za každou sa otáčajú muži, ženy i deti.

Počas dovolenky sa to na pláži len hmýri krásnymi ženami. Stretnúť ale kompletnú zostavu dvanástich finalistiek súťaže krásy je nevšedný zážitok.

"Každý sa nás pýta, či tu je nejaká súťaž krásy a snažíme sa im vysvetliť, že už je to za nami a sme tu len na dovolenke," hovorí riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Oddych v Turecku

Krásky vyrazili za oddychom do Turecka. Spoločnosť im robili aj ľudia, s ktorými strávili niekoľko mesiacov počas príprav na finálový večer.

"Vizážisti, hairstylisti, módna návrhárka, moderátor z backstagu či choreograf," dodáva riaditeľka.

Facebook/Miss Slovensko

"Je to super! Tí ľudia boli aj doteraz súčasťou celého projektu. Stretávali sme sa s nimi skoro tak často ako s dievčatami," priznáva druhá vicemiss Petra Denková.

Jedinečná ponuka

Druhá vicemiss Petra dostala navyše netradičnú ponuku na sobáš.

"Jeden Turek si ma chcel zobrať za 50 tiav, dva zlaté prstene a dva kilogramy zlata. Seriózna ponuka, že to mám odkázať môjmu otcovi. Keďže mám priateľa, mohol by ponúkať aj tisíc tiav, nezaujímalo by ma to," hovorí Petra.

Finalistkám počas dovolenky vôbec neprekážalo, že jedna je o kúsok krajšia ako ostatné. "Vychádzame spolu úplne normálne. Tak, ako predtým, ako počas sústredení. Ako sme sa vtedy rozprávali, tak je to aj teraz," odtajuje Lujza Straková.

Finalistky Miss Slovensko 2015 si užívajú leto v Turecku, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie