Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krásky Miss Slovensko 2015 v raji! Menili sa na princezné
Zdielať na

Krásky Miss Slovensko 2015 v raji! Menili sa na princezné

Dvanásť najkrajších žien, ktoré už o mesiac zabojujú o titul Miss Slovensko 2015, sa na svoj veľký večer príkladne pripravujú. V nádhernom prostredí zámku za maďarskými hranicami strávili finalistky päť nezabudnuteľných dní.

O krásky sa starali nielen kaderníci a vizážisti, ale rozmaznávali si ich i kuchári.

"Nechceme, aby si dievčatá len nasýtili žalúdky, ale chceme, aby im to dodalo aj energiu. Jedlá sú zostavené tak, aby boli bezlepkové, bezlaktózové a bez cukru," uviedla manažérka Laura Kraus. 

Dievčatá si stravu pochvaľovali! Hoci jedli bez obmedzení, nepriberali.

Princezné i hady

V krásnom prostredí si finalistky nakrúcali svoje vizitky na Miss Sympatia. Každé dievča chcelo zaujať. Preto vo svojich vizitkách použili i rôzne rekvizity či živé tvory.

"Celkom sa mi to páčilo. Použila som hada. Bol hebký a na dotyk aj celkom príjemný," priznala finalistka Barbora Bakošová.

"Cítila som sa ako princezná. Prostredie bolo nádherné a kôň bol neskutočným zážitkom," dodáva finalistka Laura Hajdušíková.

Zlepšovanie dokonalých postáv

Nakrúcanie aj napriek štvorhodinovému sklzu dopadlo výborne. Po dvoch naozaj náročných dňoch si dievčatá v krásnom prostredí dopriali i oddych.

Krásky však dlho leniť nebudú. Už o pár dní ich čaká ďalšie sústredenie. To bude ešte náročnejšie. Krásky budú vylepšovať svoje skoro dokonalé postavy.

Finalistky súťaže Miss Slovensko 2015 nakrúcali vizitky na Miss Sympatia:

Súvisiace články

Najčítanejšie