Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kráska Denisa Mendrejová je hrdá mama malej tanečnice
Zdielať na

Kráska Denisa Mendrejová je hrdá mama malej tanečnice

Modelka Denisa Mendrejova je mamou dvaapolročnej dcérky Grétky, ktorú má so snúbencom Slavom Hatinom mladším. A malá Grétka je skutočne šikovná!

Kdekoľvek sa objaví spôsobí rozruch. Dlhé nohy, štíhla línia a úsmev, ktorý rozdáva na všetky strany. Reč ej o modelke Denise Mendrejovej. A čo je dôvod jej radosti? Predsa dcéra Grétka!

Pri pohľade na Denisino dokonalé telo každému zrejme napadne, že namiesto behania okolo malej a hrncov, trávi čas makaním na svojom tele.

Opak je pravdou. Nevymetá večierky, na verejnosti sa objavuje iba sporadicky. Všetok svoj voľný čas venuje Grétke.

Aká matka, taká Katka

Krásna modelka nemá vo zvyku prezentovať svoju ratolesť v médiách, pre TV JOJ však urobila výnimku a štáb zobrala na tanečnú.

"Doma mi tancuje a spieva. Chcem, aby sa socializovala s cudzími detičkami a tento spôsob je taký nenásilný a jej vyhovuje,"
vysvetľuje Denisa.

Nadanie má zrejme po mamičke. "Od troch rokov som tancoval ľudové tance, neskôr spoločenské tance," hovorí Denisa.

K pohybu sa misska dostala aj vďaka maminke, po ktorej zdedila okrem lásky k tancu aj štíhlu postavu. Teraz sa však jej bežný deň točí okolo Grétky.

Tá bude mať v auguste tri roky. Kto vie, či jej dovtedy nepribudne aj nejaký súrodenec, keďže sa mladá rodinka nebráni ani ďalšiemu prírastku.

Pozrite si reportáž:

Pre ženu

Najčítanejšie