Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Majda Paveleková (†84): Aj takto bavila divákov v Inkognite...
Zdielať na

Majda Paveleková (†84): Aj takto bavila divákov v Inkognite...

BRATISLAVA / Pani Majda, tak ako Magdu Pavelekovú všetci volali, bola naozaj veselá kopa. Aj v ťažkých chvíľach bola vždy usmiata a šírila okolo seba dobrú náladu a pozitívnu energiu. Bola neoddeliteľnou súčasťou relácie Inkognito. Jeden diel relácie, a práve výstup Pani Majdy, sa vryl do pamäte všetkým divákom a stal sa doslova legendárnym.

"Pri Pani Majde zľudovela otázka: Pracujete v zdravotníctve? či otázka "Dá sa to zest?", ale aj otázka "Máte svoju prácu rád?", spomína na kolegyňu moderátor Inkognita Vlado Voštinár.

No na jeden jej výstup sa zabudnúť nedá.

Pri hádaní inseminátora sa pred niekoľkými rokmi herečka spolu s kolegami Marošom Kramárom, Emilom Horváthom a Zdenou Studenkovou poriadne zapotila.

Majda a pejeta

Ako indíciu ukázal inseminátor Marek pejetu, ktorou oplodňujú kravy. Magdu Pavelekovú indícia evidentne zaujala a dokonca si k nej aj privoňala. "Kde to bolo strčené?" spýtal sa okamžite Maroš Kramár."To práve zisťujem," odpovedala mu Majda a pokračovala v dôkladnej analýze predmetu. Diváci sa náramne bavili.

"Ak to naozaj niekam strkali, tak je to veľmi zlé," zhodnotila za smiechu ostatných účastníkov i divákov. 

V momente, kedy sa blížili k záveru a povolanie uhádol Maroš Kramár, Magda Paveleková bledla a bledla...

Pobavte sa na starom Inkognite. Zabávači, aj s Majdou Pavelekovou, hádali inseminátora:

Odišla legenda

Magda Paveleková zomrela v pondelok 20. júla. Informáciu potvrdila herečkina najbližšia rodina. Nadránom do jej domu v Dunajskej Lužnej pri Bratislave dorazila záchranná služba. Lekári jej však už nedokázali pomôcť.

Pani Majda účinkovala v mnohých televíznych inscenáciách, filmoch, muzikáloch aj televíznych programoch.

Najčítanejšie