Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hercovi Gereovi chýba Česko. Chcel by si kúpiť dom v Lokti
Zdielať na

Hercovi Gereovi chýba Česko. Chcel by si kúpiť dom v Lokti

LOKET / Veľmi sa mi u vás páčilo a sľubujem, že sa vrátim. Túto vetu vyslovil herec Richard Gere po návšteve filmového festivalu v Karlových Varoch. Podľa portálu blesk.cz sa tu hercovi tak zapáčilo, že si chce v obci Loket kúpiť dom.

Richard Gere si z Karlových Varov odskočil do kráľovského mesta Loket. Maskoval sa šiltovkou, slnečnými okuliarmi a spoločnosť mu robila ochranka.

Nespoznali ho

Najprv v Lokti navštívil rovnomenný hrad a potom zašiel na pivo do reštaurácie. Ochutnal tam miestne pivo Florián. Hostia celebritu vôbec nespoznali.

"Obslúžili sme ho ako každého hosťa, dal si u nás malé pätnásťstupňové pivo," prezradil prevádzkar miestneho pivovaru Lukáš Lojín.

Magické miesto

Na Česko mal herec len dobré slová. O Lokti sa podľa svedkov vyjadril, ako o magickom mieste. "Prehlásil, že si vie predstaviť, že by si tu v budúcnosti kúpil dom," dodal Lojín.

Richard Gere nie je jedinou americkou celebritou, ktorú Česká republika uchvátila. Podľa Blesku si tam chcel kúpiť dom aj Bruce Willis. V čase, keď v Prahe nakrúcal v roku 2001 film Hartova vojna.

Richard Gere zahviezdil na filmovom festivale v Karlových Varoch. Odprezentoval tam aj film Pretty Woman:

Súvisiace články

Najčítanejšie