Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Richard Gere V Karlovych Varoch: Tento človek je pre mňa najcennejší!
Zdielať na

Richard Gere V Karlovych Varoch: Tento človek je pre mňa najcennejší!

V Karlovych Varoch sa v piatok v noci začal najväčší filmový sviatok v strednej Európe - celosvetovo známy Medzinárodný filmový festival. Hlavnou hviezdou jubilejného ročníka je idol žien Richard Gere.

Americký herec Richard Gere sa v sobotu na tlačovej konferencii na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch opýtal, či sú v Česku bežne také horúčavy ako teraz. A vyznal sa, že jeho syn je preňho dôležitejší ako práca.

"Netušil som, že v Českej republike môže byť taký hic. Je to tu ako v Ekvádore," posťažoval sa Gere s typickým úsmevom, informoval server Novinky.cz.

Najdôležitejší syn

Richard Gere povedal, že najdôležitejší v jeho živote je preňho syn, s ktorým chce byť čo najviac. Preto žije v New Yorku a zvyčajne tam aj nakrúca. "Mám tam klasický pracovný čas. Nie je potom tak strašne ťažké vyvážiť súkromný a pracovný život. Vybral som si, že chcem byť so synom. Kvôli nemu role aj odmietam," dodal herec.

Ako bezdomovec

Na festival priviezol okrem legendárneho filmu Pretty Woman, ktorý uvedol v sobotu na nočnom premietaní, aj otvárací film festivalu Time Out of Mind a film Franny. V prvom z nich si zahral bezdomovca.

"Ten muž na ulici je mi bližší ako hviezda v obleku na červenom koberci," priznal sa. Ako bezdomovca na ulici "ma ľudia nevideli, ani vidieť nechceli. Ani tí, čo mi napokon hodili mincu."

Súvisiace články

Najčítanejšie