Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Gere hviezdil v Karlovych Varoch! S fanúšikmi si pozrel film Pretty Woman
Zdielať na

Gere hviezdil v Karlovych Varoch! S fanúšikmi si pozrel film Pretty Woman

Richard Gere si získal Karlove Vary. Sedemtisíc ľudí sa prišlo pozrieť do letného kina, kde osobne uviedol svoj najznámejší film. A hoci ho mnohí už videli opakovane, na Pretty Woman opäť pozerali tisícky zvedavých očí.

Richard Gere je na festivale na roztrhanie. A predsa si nájde čas na rozhovory.

"Česko je jednotka. Nič také som ešte nevidel. Toto pošlem Julii, aby videla, o čo prišla," uťahoval si sexi herec.

Jednoducho Pretty Woman

Príbeh lásky medzi prostitútkou a miliardárom patrí medzi najslávnejšie všetkých dôb. Z Richarda sa vďaka nemu stala hviezda a idol všetkých žien.

"Samozrejme, že je to idol. Kvôli nemu sme sem pricestovali," hovorí jedna z fanúšičiek.

Na podpis čakajú obdivovateľky aj celé hodiny. Richard sa pritom netají, že má rád vo veciach poriadok. "Nikto sa ani nepohne," hovorí davu. "Nikto nehovorí," dodáva.

Bez manier

Hoci je Richard Gere hviezda svetového formátu, nemá celebritné maniere. Skôr ako prišiel do Českej republiky, požiadal len o oriešky. Tie musí mať herec poruke, nech sa pohne kamkoľvek.

"Ešte má rád zelený čaj, to je jediné na čom trval. Tak je kamarát dalajlámu. To nie sú ľudia, ktorí by niečo potrebovali," hovorí výkonný riaditeľ festivalu Kryštof Mucha.

Dalajlámov priateľ

Budhizmus dostal herca už dávno. "Máte skúsenosti s absurditou komunizmu. Ako tu, aj v Tibete bude zmena. Ako Pražská jar, alebo revolúcia. Do Číny mám zákaz vstupu už 20 rokov. Číňania ma majú radi, ale ich vláda nie," priznal Gere.

Richard sa tiež priznal, že úlohy si už vyberá. "Žobral som drobné. Hral som bezdomovca. Kamera bola skrytá, aby to bolo realistické. Nik ma nespoznal. Nie som síce dobrý žobrák, zarobil som len 2,5 dolára, ale som to viac ja, ako filmová hviezda na červenom koberci," uzavrel Richard.

Richard Gere si získal tisíce fanúšikov, pozrite si reportáž Martina Krpača:

SITA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie