Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Veľkolepá pripomienka narodenín a sviatku otcov: Princ William oslavoval
Zdielať na

Veľkolepá pripomienka narodenín a sviatku otcov: Princ William oslavoval

Jeden z najpopulárnejších členov britskej kráľovskej rodiny oslavoval Deň octov i svoje narodeniny v jeden deň. Princ William má už 33 rokov. A celých desať rokov mu trvalo, kým sa odvážil požiadať Kate o ruku. Dnes majú spolu už dve deti.

Svoje narodeniny oslávil v ústraní, v kruhu najbližších.

Písal sa 21. jún 1982, keď princezná Diana porodila svojho prvorodeného syna Williama. Ako tínedžer ale princ o matku prišiel. Ani tragická udalosť ho ale nezlomila. Vyrástol z neho sebavedomý muž.

Desaťročný vzťah

Princ William vyštudoval vysokú školu a po desaťročnom randení sa rozhodol oženiť. Do roka sa mu narodil prvý syn.

William nie je typickým príkladom rozmaznaného princa. Práve naopak svet ho vníma ako silného muža, ktorý s manželkou po boku dokázal ustáť tlak médií i verejnej mienky.

Fanúšik futbalu

William cestuje po celom svete a netají sa tým, že ho to baví. Je profesionálnym pilotom, no i nadšeným fanúšikom futbalu. Jeho srdcovkou je Aston Villa, ktorá sa tento rok dostala až do finále FA Cupu. William ale trofej odovzdal Arsenalu po víťazstve 4:0.

SITA

"Všetci moji kamaráti už v škole fandili Manchestru United alebo Chelsea. Ja som chcel klub, ktorý bude v strede tabuľky, aby vyhrával i prehrávala prinášal mi rôzne emócie," hovorí princ.

Svokrin súhlas

Sám počas školských čias bol kapitánom futbalového družstva a tak vyvstáva otázka, kedy začne do lopty kopať malý George.

SITA

"Ešte neviem. Najskôr to bude musieť prejsť cez moju svokru. Myslím si, že George je ešte na futbal príliš malý," konštatuje William.

William oslavoval Deň otcov i svoje narodeniny, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie