Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Preplastikovaná sedemnástka ukazuje telo, už si našporila na luxusnú vilu!
Zdielať na

Preplastikovaná sedemnástka ukazuje telo, už si našporila na luxusnú vilu!

Zdroj: Instagram/Kylie Jenner

Nevlastná sestra Kim Kardashian Kylie Jenner sa správa ako odtrhnutá z reťaze! Plastiky, odvážne fotografie či oblečenie, ktoré viac odhaľuje ako zahaľuje. A to má iba sedemnásť rokov! Najnovšie si kúpila luxusný dom.

Ak sa pýtate, čo hovoria rodičia na správanie sedemnásťročnej Kylie Jenner, ktorá sa už niekoľko rokov chová ako dospelá, odpoveď je naozaj zarážajúca. Jej otec Bruce Jenner je momentálne plne zamestnaný svojou novou identitou ako žena hovoriaca si menom Caitlyn.

Mama Kylie zas svoju vlastnú dcéru manažuje, a tak o každom jej kroku dobre vie a zjavne súhlasí s jej kontroverzným imidžom.

Kylie Jenner zúfalo kopíruje svoju staršiu a slávnejšiu sestru Kim Kardashian a snaží sa jej vyrovnať. Svoje mladé neplnoleté telo neustále odhaľuje na verejnosti či na fotografiách na sociálnych sieťach.

profimedia

Aby bola Kylie príťažlivejšia, už v šestnástich rokoch podstúpila zväčšenie pier a hrudníka. K prvému zákroku sa priznala, druhý vehementne popiera. Tak či onak, vďaka svojej vylepšenej tvári a sexi krivkám zarába státisíce dolárov.

Kylie je tvárou niekoľkých módnych značiek a produktov a tiež si zarobila milióny vďaka účinkovaniu v rodinnej reality show Keeping Up with the Kardashians. Nedávno sa rozhodla kúpiť si vilu za 2,7 milióna dolárov a hneď ako dosiahne plnoletosť, plánuje sa odsťahovať od mamy.

Kylie zverejnila na Instagrame niekoľko obrázkov z nádherného domu. Má v ňom obrovský, no zatiaľ prázdny šatník na topánky, či niekoľko kúpeľní.

Najčítanejšie