Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Konečne priznala plastiku! Hviezda klamala tínedžerov, tí sa mrzačili!
Zdielať na

Konečne priznala plastiku! Hviezda klamala tínedžerov, tí sa mrzačili!

Sedemnásťročná sestra Kim Kardashian Kylie je vzorom pre milióny tínedžerov na celom svete. Svojich fanúšikov však celý rok klamala a tvrdila im, že sa jej pery zázračne nafúkli. Mladí ľudia, túžiac podobať sa na svoj idol, sa preto mrzačili.

Napriek tomu, že Kylie Jenner nie je plnoletá, mala by si uvedomovať, že ako vyhlásený vzor tínedžerov, vo veľkej miere vplýva na ich túžby a rozhodnutia. A pokiaľ si to neuvedomuje ona, mala by to vedieť aspoň jej mama či štyri staršie sestry na čele s Kim Kardashian, ktorá sa v šoubiznise pohybuje už roky.

Pokiaľ však ide o pravdivé vyjadrenia a sebareflexiu, klan Kardashianovcov týmito dvoma charakteristikami nikdy neoplýval.

V prvom rade je zarážajúce, že rodičia vtedy len šestnásťročnej Kylie jej dovolili chirurgicky si zväčšiť pery. Mladá žena tak vďaka implantátom získala plné pery, ktoré sa nedali prehliadnuť.

instagram/Kylie jenner

Miesto toho, aby rodina priznala zákrok jej najmladšej členky či ho vôbec nekomentovať, rozhodli sa hlásať, že Kylie je veľmi šikovná v nanášaní make-upu a pery si zväčšuje pomocou ceruziek. Touto rozprávkou kŕmila médiá bez zaváhania i Kim.

Kylie dokonca vyhlásila, že žiadny zákrok nikdy nepodstúpila, pery sa jej zmenili vekom a klebety o plastickej operácii ju zraňujú. Mnoho jej fanúšikov tomu uverilo, no dievčatá tiež túžili po krásnych plných perách. Na internete sa pred pár týždňami rozmohol šialený nápad "ako získať pery Kylie".

Mladí ľudia začali sať rôzne poháriky a nádobky a vďaka podtlaku sa im zväčšili ústa. Tento spôsob zväčšovania pier je však veľmi bolestivý, v okolí úst vznikajú chrasty a modriny.

Kylie nakoniec zväčšenie pier priznala tento týždeň v rodinnej realityshow Keeping Up with the Kardashians.

Fanúšikovia si bolestivo zväčšujú pery:

Najčítanejšie