Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herečka Elena Podzámska: Mám strach o dcéru!
Zdielať na

Herečka Elena Podzámska: Mám strach o dcéru!

Herečka Elena Podzámska prežíva obrovský strach. Hoci má po svojom boku partnera Michala Havrana a je šťastná, má dôvod na obavy. Za tie môže jej dcéra.

Dcéra Eleny Podzámskej, jedenásťročná Radka, sa venuje jazdeniu na koni. Herečka je preto často ako na tŕňoch.

Nebezpečný parkúr

"Okrem jazdy začala aj skákať, no bojím sa, pretože hrozia i pády. Kôň je veľké zviera a ona je taká drobunká," hovorí herečka.

Elena už vie, čo je to mať srdce v krku. "Už spadla. Vzpriečil sa jej kôň. Našťastie nosí helmu a ochranné vesty," opisuje.

Po páde vstala

"Bola to ale moja chyba. Zošmykla som sa," dodáva Radka. Keď pád videla ustráchaná mama, takmer volala záchranku. "Trénerka ale išla k Radke, povedala jej, aby sa nadýchla a vysadla opäť," opisuje Elena.

Elena bola zo slov trénerky v šoku. Ale pochopila, že je to vlastne nevyhnutné, aby sa medzi Radkou a koňom nevytvoril blok.

Herečkina dcéra parkúr ale miluje a tak Elene nezostáva iné, ako Radku podporovať.

Herečka, dabérka i modelka

Elena Podzámska je slovenská herečka a dabérka. Už ako dieťa účinkovala vo filme. Neskôr začala navštevovať detský divadelný súbor Ludus, kde prežila celé detstvo a pubertu. Po absolvované gymnázia začala študovať medicínu, ale po mesiaci prestúpila na Vysokú školu muzických umení v Bratislave.

Hosťovala v Slovenskom národnom divadle a v Divadle Andreja Bagara v Nitre, kde istý čas aj pôsobila.

Facebook/Elena Podzámska

Po svadbe s prvým manželom amerického pôvodu odišla za Veľkú mláku, no neskôr sa spolu s polovičkou vrátili do Európy. Herečka vyskúšala i modeling a prípravu promo akcií.

Po rozvode s manželom sa vrátila na Slovensko, aby sa venovala herectvu.

Herečka Elena Podzámska má obrovský strach o dcéru, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie