Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozchody roka 2013: Rozboril a Ťapáková, Podzámska a Chren
Zdielať na
Showbiznis

Rozchody roka 2013: Rozboril a Ťapáková, Podzámska a Chren

Celebritné rozchody nás niekedy prekvapia, inokedy šokujú. Každopádne ich vždy opantáva nejaká zvláštna story. Aj toho roku ich bolo viac než dosť. Tu je zopár najzaujímavejších.

Tento rok vyšiel najavo rozchod Vila Rozborila a Zuzany Ťapákovej a Eleny Podzámskej a Mateja Chrena. Pre mnohých to bol šok. Ale nie menší, ako keď sa tieto dvojice dali dokopy. "Necháme to, ako sa to vyvinie. Nechceme nič unáhliť," povedala vtedy herečka.

A ono sa to vyvíjalo 3,5 roka. A výsledok? "Samozrejme, že by som sa chcel oženiť, ale nebudeme to siliť," priznal sa Matej Chren. Teraz už je jasné, že Matej si Eňu za ženu nezoberie. Aspoň teraz to tak vyzerá.

Vilo Rozboril Zuzanu Ťapákovú o ruku aj požiadal, ale ona sa ani za svet nechcela stať pani Rozborilovou. "Zuzana je osoba, ktorá je v istých či už životných alebo pracovných okamihoch schopná urobiť veľmi cieľavedomé rozhodnutie," povedal Vilo.

Aj Vilo je zrejme dosť rozhodný! Veď dlho za Zuzanou nefňukal. V týchto dňoch sa už verejne prepiera jeho údajný vzťah s novou fešandou – rovnako vplyvnou ako Zuzana!

Zasadné rozhodnutie pocítila na vlastnej koži aj Zuzana Vačková. Tú pustil k vode vysoký a statný Mirko. Vymenil ju za inú blondínku. Brunetky sa mu vraj nepáčia!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie