Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Bývalá misska Amenová na šoubiznis kašle. Venuje sa rodine!
Zdielať na

Bývalá misska Amenová na šoubiznis kašle. Venuje sa rodine!

Bývalá miss Anna Amenová sa krátko po víťazstve v súťaži krásy stala mamou. Teraz už dvojnásobnou. Odvtedy sa prestala objavovať na verejnosti. Život na výslní totiž vymenila za svojho manžela a dve dcérky, ktorým sa venuje na sto percent.

"Starám sa o dve detičky, a to mi zaberá všetok čas," priznáva Anna.

Prehliadkové móla a večierky zo svojho života úplne vypustila. "Som spokojná s rodinným životom. Je to to, čo som chcela," vysvetľuje najkrajšia Slovenka pre rok 2010.

Anička vyštudovala právo. Na realizáciu v tejto oblasti ale zatiaľ nemyslí. "Chcem sa venovať deťom. Realizovať sa budem potom. Neviem, či to bude právo, ale budem," hovorí.

Šikovná rodinka

Za posledné roky sa toho v jej živote udialo viac ako dosť. Pred pár mesiacmi sa jej však splnil ďalší sen - so svojou rodinkou sa presťahovala do domu.

Pri dvoch detičkách si dvor a terasu nevie vynachváliť. Celé zariaďovanie domu ale nechala na manželovi. "Manžel sa o všetko postaral," priznáva.

Jej manžel Miško je skutočne šikovný. Ale nie je sám - ich mladšia dcéra Terezka má len dva roky, ale už ovláda všetky farby a dokonca aj číslice v angličtine.

Jej sestrička Nikolka je zase umelkyňa. Okrem gymnastických prvkov sa predvádza aj ako speváčka.

Pozrite sa:

Najčítanejšie