Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Leto je tu! V Bratislave otvárajú Magio pláž
Zdielať na

Leto je tu! V Bratislave otvárajú Magio pláž

Leto je už tu! Počasie to len potvrdzuje. No nie každý bude môcť vycestovať k moru a užiť si slnko, pláž a more. Na Slovensku sa dá osviežiť v jazerách, potokoch či riekach. Bratislavčania budú mať navyše možnosť ísť si oddýchnuť na pláž na brehu Dunaja. Oficiálne otvorili už desiatykrát Magio pláž.

Na Magio pláži bude dvesto ležadiel, tri bary, detská zóna, športové ihriská a samozrejme bazén.

"Doteraz som bol pri všetkých deviatich ročníkoch a vidíme nádherný posun z malého projektu, ktorý sme skúšali k niečomu, čo sa stalo súčasťou letnej Bratislavy," priznáva generálny riaditeľ Telekomu Miroslav Majoroš.

Zábava na cyklotrenažéri

Okrem oddychu môžu návštevníci zažiť i veľa zábavy. Napríklad s cyklistom Petrom Saganom.

SITA

"Pripravili sme taký virtuálny cyklotrenažér na časovku, kde si budú môcť zasúťažiť s Petrom a zmerať svoje sily," odtajil výkonný riaditeľ Telekomu Dušan Švalek.

Propeler na pláži

A to nie je jediná novinka, ktorú si organizátori pre návštevníkov pripravili. "Na Magio pláž budú môcť ľudia prísť Propelerom," dodáva.

Dopravný prostriedok, ktorý spájal Petržalku s centrom, naštartuje už čoskoro svoje motory a trikrát denne bude kotviť aj pri pláži.

Okrem toho návštevníci budú môcť využiť voľnú wi-fi sieť, ale i knižnicu, úschovňu vecí, požičovne, šatne, sprchy, či večerné kino.

"Mňa na Magio pláži láka najmä to, že sú tu ľudia, je tu život, sú tu Bratislavčania a to je to najcennejšie," konštatuje primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

Magio pláž je otvorená, nielen pre Bratislavčanov, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie