Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pláž plná celebrít. Rozdali si to v beachvolejbale
Zdielať na

Pláž plná celebrít. Rozdali si to v beachvolejbale

Milovníci plážového volejbalu nemusia za týmto veľmi obľúbeným letným športom vycestovať k moru. Aj bratislavská Magio pláž ponúka túto možnosť. A práve tu okúsili v stredu horúci piesok osobnosti slovenského showbiznisu a aj tváre JOJky.

Konal sa tam turnaj v plážovom volejbale a naša televízia sa rozhodla zabojovať a získať prvenstvo. Tváre JOky opäť ukázali skvelé pohybové nadanie.Aj herečka Zuzka Haasová sa zapojila do veľkého turnaja. "Všetko je OK. len tie ruky a podávanie," povedala známa herečka z Paneláku. 

Presvedčivá taktika

Jej spoluhráč Miro Šmahel celú noc pred turnajom vymýšľal taktiku. " Ja som povedal Zuzke, že keď bude najhoršie, nech si zdvihne tričko." prezradil taktiku Šmahel. Volejbalisti profesionáli a volejbalisti amatéri nám na bratislavskej pláži na rozhorúčenom piesku dali poriadne zabrať, no my sme sa nevzdávali a bojovali sme statočne.Na pohár to však nestačilo. Skončili sme v duchu hesla: "Nie je dôležité zvíťaziť ale zúčastniť sa."

Magio pláž si nevybrali len celebrity na volejbalový turnaj, ale aj slovenskí športovci pred olympiádou v Londýne. Práve tu sme ich mohli vidieť poslednýkrát predtým, ako išli bojovať o medaile.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

magioplaz.zoznam.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie