Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šípova sedemdesiatka na lodi: Tajný žúr za státisíce korún
Zdielať na
Showbiznis

Šípova sedemdesiatka na lodi: Tajný žúr za státisíce korún

Zdroj: blesk.cz

To bol večierok. Moderátor a bavič Karel Šíp oslávil svoje dnešné, pondelňajšie 70. narodeniny. A to na výletnej lodi Taurus z roku 1911, na ktoré pozval 100 hostí. Doplávali do Roztok a späť.

Hosťov si na svoju narodeninovú oslavu Šíp starostlivo vyberal. Pozval tých, na ktorých mu veľmi záleží. Loď sa plavila z centra Prahy až k Roztokom a späť. Kto mal hlad, nabral si pri rautových stoloch to, na čo mal chuť. Najväčší záujem bol však o biele a červené víno. Vypilo sa ho na desiatky litrov.

Keď sa loď vrátila a zakotvila pri brehu v centre mesta, narodeninová oslava pokračovala. A neprakazila ju ani večerná prietrž mračien. Podľa informácií Blesku by takáto narodeninová párty vyšla až na 750 tisíc korún.

Moderátorovi vraj ale plavebná spoločnosť urobila špeciálnu cenu, ktorá sa má pohybovať okolo pol milióna korún. Veľkým prekvapením bolo, keď sa na oslave objavil spevák Karel Gott (75) i s manželkou Ivanou (39), ktorá kvôli problémom s chrbticou narýchlo odišla z muzikálu Prízrak londýna, ktoré uvádza pražské Divadlo Hybernia.

“Prišli sme mu zablahoželať. Ivane nebolo najlepšie, ale je to spoločný náš kamarát, takže chcela byť pri tom, keď slávil krásne jubileum,“ povedal Blesku Gott, ktorý sa v priebehu večera najviac zhováral s Jiřinou Bohdalovou, ale tiež s Helenou Vondráčkovou.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie