Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ako dôkaz video: Telenovela pokračuje, Justin a Selena sa stretávajú!
Zdielať na

Ako dôkaz video: Telenovela pokračuje, Justin a Selena sa stretávajú!

Od definitívneho rozchodu Seleny Gomez a Justina Biebera prešlo niekoľko mesiacov. Bývalí milenci si našli nové lásky a vyhýbali sa navzájom. Zdá sa však, že ich to k sebe opäť ťahá!

Dajú sa opäť dokopy? Kanadský spevák a idol dievčat Justin Bieber a jeho dlhoročná láska herečka a speváčka Selena Gomez zapĺňali svojím turbulentným vzťahom stránky novín po celom svete. Rozišli sa viackrát ako je dňov v týždni, no vždy sa nakoniec udobrili a opäť to skúsili.

Ich vzťah čelil mnohým skúškam. Justin Bieber posledné dva roky svoju tmavovlasú priateľku podvádzal s dlhonohými modelkami, mal problémy so zákonom i drogami.

Selena zas bojovala s psychickými problémami a strávila niekoľko dní na súkromnej klinike, kde sa vraj učila mať rada samu seba.

Práve kvôli Justinovmu nekontrolovateľnému správaniu, ktoré už Selena odmietala akceptovať, sa vraj pár rozišiel.

Justin Bieber a Selena Gomez sú opäť spolu

Instagram/Justin Bieber

Mladá kráska skúšala nájsť šťastie po boku DJ Zedda, no vzťah dlho nevydržal. Biebera zas médiá spájali s niekoľkými vychytenými modelkami.

Hoci to vyzeralo, že bývalí partneri nie sú v kontakte a v rozhovoroch svoj vzťah označovali za minulosť, opak je pravdou. Na verejnosť sa dostalo video zo stredy, v ktorom sa obaja nachádzajú v jednej miestnosti, obklopení priateľmi a viac ako dobre sa bavia!

Obaja sa stretli na posedení s kazateľom Richom Wilkersonom Jr. a cez víkend vraj spolu navštívili kostol.

Zostrih videa z posedenia u kazateľa:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie