Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Modelka Simona Krainová: Pod Karlštejnom si buduje sídlo
Zdielať na
Showbiznis

Modelka Simona Krainová: Pod Karlštejnom si buduje sídlo

Zdroj: blesk.cz

Bezpochyby by si mohla dovoliť letný byt v Španielsku alebo na Miami. Simona Krainová (42) sa ale nechala okúzliť blízkym hradom Karlštejn. Práve tu s manželom budujú letnú búdu za 6 miliónov korún.

Krainová precestovala vďaka modelingu celý svet, ale zapáčilo sa jej v stredných Čechách. Tu chce prežívať so svojimi blízkymi najkrásnejšie letné mesiace. Simona a jej manžel Karel Vágner (39) si nedávno zabezpečili pozemok s domom vo Veľkom Chlmci na Karlštejnsku.

“Vždy som bolo dievča z veľkomesta a smiala som sa ľuďom, ktorí sa sťahujú na vidiek. Ale čím som staršia, tak som zmenila názor a robíme to aj kvôli deťom,“ zverila sa Blesku matka Maxa (4) a Bruna (2).

"Chceli by sme tu tráviť už tohtoročné leto,“ prezradila prianie celej rodiny. Pri rekonštrukcii domu sa vraj nechala inšpirovať Toskánskom a jeho prímorskými domčekmi, na veľkom pozemku nesmie chýbať bazén a detské pieskovisko.

Ceny podobných nehnuteľností sa v danej lokalite pohybujú okolo 4 miliónov korún. Simona musela do prestavby ešte najmenej 2 ďalšie milióny dať. “Chceme v dome hlavne prírodné materiály, drevo a kameň. A na záhrade vysadiť levanduľu,“ zasnila sa.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie