Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krásna Simona Krainová (41): Za úspechom je ťažká drina!
Zdielať na

Krásna Simona Krainová (41): Za úspechom je ťažká drina!

Väčšina mladých dievčat sníva o tom, že bude modelkou. Veď byť krásna, obletovaná, obdivovaná, zdobiť titulky časopisov, málokto by povedal nie. No, ani táto práca nie je med lízať, priznáva topmodelka Simona Krainová.

"Nič nie je jednoduché. Žiadna práca a ani práca modelky," priznáva Simona.

Topmodelka a tiež riaditeľka modelingovej súťaže vie, o čom hovorí. "Človek musí ísť do tohto sveta maximálne informovaný. Mladým dievčatám dávame poznatky my. Preto chceme s tými slečnami pracovať od tak mladého veku, aby sme ich na to pripravili a ony neboli vystrašené," vysvetľuje Simona.

Aj pri modelingu platí, že ak chcete niečo dosiahnuť, musíte na sebe tvrdo makať. Dievčatám nesmie chýbať odhodlanie, musia si tiež vedieť odriekať a mať pevnú vôľu.

"Je veľa dievčat, ktoré si myslia, že budú na titulných stránkach, že sa o ne budú perfektné starať a ony preto nemusia nič urobiť," hovorí topmodelka.

Facebook/Simona Krainová

Namiesto úspechu plač

To sa však stane len máloktorej. Preto dievčatá, ktoré majú podobné ilúzie, sa veľmi rýchlo vracajú domov s plačom.

"Modeling je ťažká práca. Nie je to o večierkoch, ale o tom, že ráno o ôsmej musia byť nastúpené a že ich čaká aj dvadsať castingov, kde budú chodiť metrom a predstavovať sa pred klientom. Takto je to od rána do večera," opisuje Simona.

Potom slečny už len čakajú, či si ich niekto vyberie. "Každý začiatok je ťažký. Dvere do raja nie sú, tie si musíte presekať sama. Platí, že za každým úspechom stojí veľká drina," prízvukuje.

Simonine rady k modelingu:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie