Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Krainová vs. Prachařová: Vykopali vojnovú sekeru
Zdielať na
Showbiznis

Krainová vs. Prachařová: Vykopali vojnovú sekeru

Zdroj: blesk.cz

Staré krivdy si Simona Krainová (42) a Agáta Prachařová (30) zrejme nikdy nezabudnú. Staršia modelka si verejne rypla do mladej rebelky kvôli jej novej záľube – spevu. Simona Agátu doslova nazvala KUKučkou.

Čo to presne znamená, vie len Krainová a jej stylista Filip Vaněk (32), ktorí sa na Facebooku bavia na účet Prachařovej - píše blesk.cz.

“Dnes už aj tá najväčšia metla má trochu štýl,“ kritizuje Simona Agátu, ktorá naspievala pieseň a nakrútila k nej videoklip. Ten Krainová označuje za peklo a lacný film z minulého storočia, interpretku zasa ako kukučku...

Agátina odpoveď na seba nenechala dlho čakať. “O Simone sa už niekoľko dní nič nenapísalo, tak si musí dávať moju fotku na stenu?“ zasmečovala rovnako cez Facebook a odporučila jej, aby si zabehla opäť na botox, že to jej nejakú publicitu iste prinesie. “Ale či je ho ešte kde dávať...“ pripísala uštipačne.

 

Pre Blesk potom dodala: “Neviem, prečo som to urobila, ale prišlo mi to vtipné. Preto som to komentovala,“ povedala Blesku Prachařová. Krainová sa do uzávierky nevyjadrila.

Dámy si nemohli prísť na meno od toho času (2008), kedy Krainová začala randiť s Agátiným exmilencom, hokejistom Jiřím Hudlerom (31). Simona ju dokonca nechala vyviesť z klubu, ktorého bola tvárou, so slovami, že Agátu rodičia zabudli naučiť slušnému správaniu.

 

Agáta o sebe prehlásila, že je ku*va. Možno práve preto získala u Simony prezývku podľa vtáka. O kukučke je totiž známe, že nežije s jedným samčekom v trvalejšom vzťahu, ale že nadväzuje v priebehu jari kratučké známosti s niekoľkými samčekmi.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie