Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Náhla smrť v kapele Divokej Bill: Zomrel Lukáš Toman
Zdielať na
Showbiznis

Náhla smrť v kapele Divokej Bill: Zomrel Lukáš Toman

Zdroj: blesk.cz

Internetom sa rozšírila mrazivá správa, ktorá šokovala fanúšikov kapely Divokej Bill. Cez víkend náhle zomrel jej člen Lukáš Toman (†40), ktorý hosťoval v Billovi ako hráč na didgeridoo.

“Opustil nás náš kamarát Luky. Toto album je pre neho. Nikdy na teba nezabudnem,“ napísal pod galériou s fotkami Lukáša Tomana spevák Štěpán Karbulka. Celé album potom zdieľala kapela na svojom oficiálnom profile – píše blesk.cz.

“Zomrel na ťažký infarkt,“ oznámila príčinu smrti jedna z fanúšičiek na sociálnej sieti. Jeho smrť prišla ako blesk z jasného neba a všetkých ochromila.

“Strávili sme spolu päť rokov života, nakrútili sme platňu, ale bohužiaľ už sme v období, kedy sa tieto veci stávajú, sme z toho smutní. Tak sme si poplakali, ale jemu už bohužiaľ nepomôžeme a musíme ísť ďalej. Čo sa dá robiť,“ povedal Blesku so smútkom v hlase Václav Venda Bláha (38), ktorý sa o smrti ukáša dozvedel od kolegov muzikantov a sám nevie, na čo presne Lukáš v nedeľu zomrel.

Oplakal ho i drsňák Landa

Napriek tomu, že Lukáš nebol príliš známy, jeho smrť zasiahla aj takých hudobníkov, ako je drsňák Daniel Landa.

“Lukáš, čo si nám to spravil, Ty vole? R.I.P. Zomrel otec nášho dračieho karnyxu Lukáš Toman, česť jeho pamiatke,“ okomentoval nečakanú smrť hudobníka pár hodín po tom, čo odišiel do hudobného neba.

Lukáš do kapely Divokej Bill pribudol pomerne nedávno. S ostatnými chlapcami si skoro sadli a partia i s novým nástrojom a členom fungovala.

“Padli sme si do noty, je to dobrý parťák, môže z toho byť dlhšia spolupráca,“ nechal sa pred časom počuť líder kapely Vašek Bláha.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie