Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Václav Neckář strachom bez seba: Manželka v nemocnici
Zdielať na
Showbiznis

Václav Neckář strachom bez seba: Manželka v nemocnici

Zdroj: ahaonline.cz

Nespí, neje, trápi sa. Manželka Václava Neckářa (71) Jarka (75) leží už druhý týždeň v pražskom IKEM. Spevák ju v nemocnici denne navštevuje a trávi s ňou 2 až 3 hodiny.

Jaroslava, ktorá bola slávna primabalerína, mala od mladosti ťažkosti s ľadvinami. Posledných 6 rokov ju dokonca sanitka štyrikrát týždenne vozí na dialýzu. A k tomu všetkému sa ešte ozvalo srdce.

“Pred dvoma rokmi museli Jarke urobiť bypass,“ zveril sa denníku Aha! Neckář. “Kvôli nemu musí chodiť manželka na pravidelné kontroly a procedúry, kde jej čistia upchaté cievy,“ vylíčil spevák. Zákrok nie je jednoduchý a Jaroslava pri ňom musí zostať niekoľko dní v nemocnici.

“Dávajú ju dohromady už druhý týždeň,“ posťažoval sa Vašek. “Je to ťažké, som bez nej ako bez ruky, veľmi mi doma chýba,“ dodal.

Spevák svoju ženu dokonca pravidelne vyprevádzal skoro ráno na dialýzu, aj keď sa napríklad noc predtým vrátil neskoro z vystúpenia. Sú ako spojené nádoby. Doma bez Jarky nemá čo robiť, a tak každý deň cestuje do nemocnice.

“Napíšte, ako sme sa spoznali. Bolo to v Plzni a Jarka hrala v divadle Júliu,“ zaspomínal Neckář na časy pred viac ako 45 rokmi. Teraz prežíva kruté dni. Pomimo starostí o manželku má totiž celé leto koncerty. “Dúfam, že bude Jarka čo najskôr v poriadku,“ verí optimisticky Vašek.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie