Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Adela Banášová a kritici? Ťažkú hlavu si z nich nerobí...
Zdielať na

Adela Banášová a kritici? Ťažkú hlavu si z nich nerobí...

V slovenskom šoubiznise sa nájdu i ženy, ktoré si nepotrpia na to, čo majú v skrini. Skrátka tvrdia, že majú iné hodnoty ako značkové oblečenie či najnovšie vychytávky. Radí sa k nim aj moderátorka Adela Banášová.

Adela Banášová sa netají tým, že v jej skrini nie sú najnovšie kúsky. "Raz som si zavolala stylistku domov, aby mi zrevidovala šatník a chytila záchvat smiechu," priznáva známa moderátorka.

Adela svojou skromnosťou prekvapila i stylistku. Na moderátorkiných outfitoch sa schuti zabavila.

"Skonštatovala, že mám málo vecí a samé blbosti," dodáva.

Nemá čas

Adela nie je žiadnou nákupnou maniačkou. Navyše na obľúbený šport mnohých žien ona čas nemá. "Ja nemám čas na nákupy. Nakupujem len na foteniach, keď na mňa niečo oblečú," priznáva.

Pýtate sa, či stylistka našla aspoň jeden kúsok, ktorý má moderátorka v skrini? "Ofrflala mi takmer všetko. Mám ale ľudí, ktorí to vynosia," odpovedá.

Dvakrát to isté

Pre Adelu nebola ani stylistka impulzom, aby sa rozbehla do obchodu či zmenila šatník. "Nie, nedoplnila a ani nevymenila som ho. Pre mňa je čudné, že má niekto desať párov lodičiek," dodáva.

Adela je v slovenskom šoubiznise jednou z mála, ktorá si ťažkú hlavu z kritikov módy nerobí. "Ja si pokojne oblečiem aj dvakrát tie isté veci. Nechápem, prečo je z toho v médiách škandál," uzatvára.

Adela Banášová si z módnych kritikov nič nerobí, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie