Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Adela Banášová skončila vo väzení. Kvôli partnerovi!
Zdielať na

Adela Banášová skončila vo väzení. Kvôli partnerovi!

Adela Banášová a Peter Modrovský sú príkladom toho, že protiklady sa priťahujú. Dokonca majú v byte vyhradené miestnosti, ktoré okupujú. Zatiaľ, čo Peter vysedáva na gauči v obývačke pred telkou, Adela je ponorená do kníh. Ale to by ste neverili, kde ich číta.

Banášová na ústupe! Tak to je už čo povedať. V domácnosti Adely a jej dlhoročného priateľa Peťa Modrovskeho niečo nie je v poriadku. Údajne ju totiž utláča. Jej útočiskom sa stala kúpeľňa.

"Myslím, že je lepšie byť vo vyhnanstve v kúpeľni, lebo tam je voda a prístup k hygiene. Je to lepšie ako obývačka, tam je iba telka," hovorí Adela.

Ako priznala, s Modrovským je to niekedy na nevydržanie. Preto vezme knihu pod pazuchu a nohy na plecia a z obývačky uteká do kúpeľne, v ktorej podľa vlastných slov trávi aj hodiny. "Do kúpeľne chodím ja i pes, keď je búrka. Je to také naše spoločné vyhnanstvo," vysvetľuje. Pozrite si reportáž: 

Protiklady sa priťahujú

Dôvodom, prečo ich domácnosť funguje takto neštandardne, je Peťova záľuba v pozeraní televízie. "Mne sa nechce byť toho súčasťou. Hučí to v celom byte, tak idem do vane a tam si čítam," pokračuje Adela.

Je v celku paradoxné, že knihomoľ, akým Adela bezpochyby je, si našiel polovičku, ktorá k tomuto druhu relaxu nemá takmer žiaden vzťah. "Občas ho zavolám, že mu prečítam niečo zaujímavé, ale že by sme spolu čítali, tak to nie," dodáva Adela.

Súvisiace články

Najčítanejšie