Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Banášová (31) a Sajfa (33): Sex v starobe si užijeme!
Zdielať na
Showbiznis

Banášová (31) a Sajfa (33): Sex v starobe si užijeme!

Tak si to predstavte. Tie naše celebrity by chceli žiť večne. Keby aspoň v činoch či predstavách! Ale oni nie! Chceli by sa dožiť minimálne stovky. Adela a Sajfa už ale presne vedia, čo budú v starobe robiť.

Hovorí sa - sláva je večná. Ale je to skutočne tak? Mnohé hviezdy zomierajú a pritom sa nedožili ani 30. Príčiny sú rôzne. Nevyliečiteľné choroby, drogy, alkohol, hektický životný štýl, nehody či blázniví fanúšikovia. Taký je jednoducho život. My sme sa však pustili do menšieho celebritného prieskumu. Čo myslíte, brali by naše, slovenské, tváre možnosť dožiť sa večnosti alebo aspoň storočnice?

"Úprimne? Neviem, čo by som robil dovtedy," tvrdí herec Róbert Jakab. "Ja by som sa pokojne dožila aj 200, pokiaľ ide o kvalitu života. Ak by som sa mala chodiť s opuchnutými nohami a žiť na liekoch, tak asi nie," myslí si moderátorka Adela Banášová.

Aj Sajfa by stovku bral. A pokojne by šiel aj vyššie. "Keby som jedol riasy a cvičil jógu, tak mi to všetko môže k tomu dopomôcť. Ale žiaľ bohu, budem nútený opustiť tento svet v 70-tke," myslí si známy moderátor.

Nevládny v 130-tich, to nie je lákavá vidina ani pre herca Roba Jakaba. Ak by to ale bol vyzretý občan a navyše dobre stavaný a dokonca aj s fungujúcou pamäťou, to už hej. Bol by však zákerný. Všetkým kamarátom, ktorým by tá pamäť až tak neslúžila, by s úsmevom prezrádzal hriechy mladosti. "Keď sa dožijem 60-tky, snažil by som sa potom zmeniť svoj život. Zatiaľ s tým nebudem robiť ešte nič," doplnil.

Pre stovku sa šetrí aj Sajfa. Prezradil nám totiž, čo by si vo vyššom veku rád vyskúšal. "Sex," odvetil pohotovo. A za pravdu mu dáva aj Adela. Predtým, ako jej však Sajfa vnukol tento extrémny zážitok, myslela Adela na iný, ktorý by si celkom rada odskúšala, až bude raz veľká. "Spomenúť si, kedy som naposledy bola na záchode," hovorí s úsmevom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie