Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Povestná krása herečky Daryl Hannah je preč: Zničili ju plastiky!
Zdielať na

Povestná krása herečky Daryl Hannah je preč: Zničili ju plastiky!

Čo to so sebou porobila? Daryl Hannah bola jednou z najznámejších a najkrajších blondínok Hollywoodu. To však už dávno neplatí. Hannah prepadla plastikám a jej tvár teraz vyzerá hrozivo!

Jej prirodzená krása je fuč! Daryl Hannah, vysoká štíhla blondínka s modrými očami, bola dlhé roky považovaná za jednu z najpríťažlivejších herečiek. Už roky však podstupuje invazívne zákroky, ktoré by ju mali udržať mladou.

Časté líhanie pod nôž plastického chirurga a prehnané dávky botoxu, majú však presne opačný efekt. Päťdesiatštyriročná herečka nevyzerá ani o deň mladšie, svoj vek neutají a jej stuhnutá tvár je odstrašujúcim príkladom ako nestarnúť so cťou.

Netflix

Daryl, ktorá sa preslávila filmami ako Žblnk! (1984), Wall Street (1984) či Kill Bill (2003) a jeho pokračovaním z roku 2004, najnovšie promuje svoj seriál Sense8.

Svet obleteli obrázky z rozhovoru pre portál The Fix, na ktorých vyzerá slávna herečka ešte umelejšie ako zvyčajne.

Pozrite si známu scénu z Filmu Kill Bill (2003) s Daryl Hannah a Umou Thurman:

Daryl sa počas interview rozhovorila o kultovom filme Žblnk! (1984), kde si po boku Toma Hanksa zahrala morskú vílu.

"Filmovanie bolo veľmi náročné, pretože môj rybí chvost mi každý deň robili maskéri viac ako osem hodín. Tiež mi naň ručne nanášali farbu a počas nakrúcania som jedla a pila minimálne, aby som nemusela navštíviť toaletu," prezradila Hannah.

Pre ženu

Najčítanejšie