Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Donatella Versace (59) sa nechala zohaviť botoxom. Vyzerá ako strašidlo!
Zdielať na

Donatella Versace (59) sa nechala zohaviť botoxom. Vyzerá ako strašidlo!

Zdroj: Isifa

Svetoznáma návrhárka Donatella Versace už roky šokuje svojím umelým výzorom, za ktorý môžu desiatky plastických operácií. Majiteľka módneho impéria s vylepšovaním neprestala, po nových zákrokoch vyzerá príšerne!

Donatella Versace sa objavila v Brazílii a spôsobila poriadny rozruch. Slávna Talianka, ktorá je závislá na plastických operáciách a skrášľovacích procedúrach, paradoxne vôbec nevyzerá dobre.

Jej veľké kačacie pery, žltkastá nezdravá pleť a anorektická postava sa stali terčom posmechu nejedného bulvárneho média.

Donatella, ktorá bola osemnásť rokov závislá na kokaíne, je zrejme presvedčená o opaku a plastík sa nemieni vzdať. To dokázala i v Južnej Amerike, kde predviedla svoju "novú tvár."

Donatella Versace

Reprofoto: Daily Mail

Podľa odborníkov na plastické operácie to Donatella preháňa s botoxom, kvôli ktorému sa jej pleť nezdravo leskne. Jej nový odstrašujúci zjav je spôsobený údajne aj implantátmi, ktoré si dala vložiť do líc.

Kedysi bola návrhárka sympatickou ženou a hoci nebola nikdy dokonalou krásavicou, jej tvár aspoň nedesila deti zo spánku.

Donatella Versace v mladosti

pinterest

Táto žena tiež vyzerá strašidelne: Plastiková maniačka Lisa Rinna (51): Bez make-upu naháňa hrôzu!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie