Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Celebrity, ktoré priznali plastické operácie: Nič iné im ani nezostávalo!
Zdielať na

Celebrity, ktoré priznali plastické operácie: Nič iné im ani nezostávalo!

Zdroj: uk.eonline.com

K úpravám na svojom tele a tvári sa hollywoodske hviezdy priznávajú len ťažko. Predsa sa, ale sem-tam nájde výnimka, ktorá vyjde s pravdou von. Keď sa celebrity prestanú ponášať na svoje staré ja, tak im ani nič iné neostáva.

V Hollywoode sú plastické operácie a vylepšenia na dennom poriadku. Záleží od konkrétnych hviezd nakoľko podľahnú závislosti od estetických zákrokov. Niektoré si dajú vylepšiť len nos, iné podstúpia toľko premien, že sa na seba postupom času prestanú podobať.

Médiá, ktoré známe osobnosti ostro sledujú, rýchlo vypátrajú zmeny na ich výzore. Aby herečky či speváčky predišli rozmazávaniu svojich plastických operácií v médiách, radšej sa k ním priznajú.

Amanda Bynes

Amanda Bynes

uk.eonline.com

Bývalá tínedžerská hviezda Amanda Bynes si nechala zväčšiť prsia a podstúpila i korektúru nosa. Problémová hviezda už pár rokov bojuje s ťažkými psychickými problémami a robí neveľmi šťastné rozhodnutia.

Počas jej posledného psychického zrútenia vyhlásila, že si dá postupne operovať celú tvár.

Julie Chen

Julie Chen

uk.eonline.com

Známa americká moderátorka s čínskymi koreňmi je dôkazom toho, aké zázraky dokážu šikovné ruky plastického chirurga.

Julie priznala len jedinú operáciu - korekciu očí, aby vyzerali väčšie. Okrem toho však podstúpila niekoľko úprav nosa, lícnych kostí a zväčšenie pier.

Tori Spelling

Tori Spelling

uk.eonline.com

Bývalá hviezda seriálu Beverly Hills potvrdila plastickú operáciu nosa, no tým sa výpočet jej zákrokov ani zďaleka nekončí. Tori si dala vylepšiť prsia a silikónové implantáty si dala vložiť aj do líc, aby sa zbavila "hranatého" tvaru hlavy.

 Pozrite si v galérii ďalšie celebrity, ktoré priznali estetické zákroky:

Zdielať na

Najčítanejšie